به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان البرز، دکتر غلامرضا عنایت گفت ؛ هفدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری روز چهارشنبه 24 آذرماه با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران آغاز به کار نمود.
وی افزود: در این نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی، پارک های علم و فناوری ، شرکت های داخلی و خارجی و ... در فضایی به مساحت 11 متر مربع در 508 غرفه عرضه می شود.
دکتر عنایت گفت : غرفه موسسه علمی کاربردی هلال ایران با همکاری مراکز فعال استانی خود از جمله؛ استان البرز با 29 طرح پژوهشی، استان گیلان 10 طرح ، استان مرکزی 9 طرح و امدادگر جمعیت 4 طرح حضور فعال در این نمایشگاه جهت بازدید عموم و مسئولین کشوری داشته است.
وی در پایان افزود: این نمایشگاه از تاریخ 24 الی 28 آذر ماه درمحل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران در سالن 27 از ساعت 9 تا 16 دایر می باشد.